Seizoensopening

Na een valse start in het weekend ervoor, waarbij de schroefas losraakte voor de Krammersluis, zetten we op 21 mei alsnog koers richting de Roompot. Dit was het startpunt voor onze openingstocht met Flock en het begin van een prachtig zeilseizoen.

Het was weer een beregezellige week met Frank, Ria, Cor en John, waarin we via Oostende en Duinkerke na een windstille kanaaloversteek Dover bereikten. Eenmaal daar werd het weer slechter en lagen we enkele dagen verwaaid. We hebben ons echter prima vermaakt in Dover Castle en met de streekbus Canterbury en omgeving verkend.

Op de terugweg zijn we via Duinkerke en Oostende naar Breskens gevaren, waar we lekker hebben gegeten in de jachtclub met Lex en Mabel. Vervolgens scheidden onze wegen en zijn wij voldaan teruggevaren naar Scheveningen, terwijl Flock en Relex weer naar hun boxen in Stellendam zeilden.