Kanaaleilanden

20120529-163831.jpgWe waren eigenlijk best verbaasd dat we Alderney en Guernsey eindelijk ‘live’ zonder dichte mist of noodweer konden bewonderen. Hebben we eindelijk gezien waar we vorig jaar op vakantie waren!

Overmoedig geworden vertrokken we dus vanochtend richting Sark, met het plan om de 299 uitgehakte traptreden richting pub te trotseren om daarna als beloning ‘a stunning view’ en een biertje bovenop de rots in ontvangst te nemen. Nou, niet dus.. wij zitten aan dek in de stralende zon, maar om ons heen zit het potdicht van de mist.

 

Jammer hoor, morgen weer een kans. Onderstaand uitzicht is ook best te doen..

20120529-163656.jpg

Woensdag gaan we richting Jersey, waar we hebben afgesproken met Syb. Hij is op de terugweg van zijn Rondje Atlantic. Dat wordt weer gezellig borrelen en al zijn tips & verhalen in ons opnemen!

Wordt vervolgd..

4 reacties op “Kanaaleilanden”

 • Janita
  29 mei 2012 om 21:03

  Dat ziet er idd niet verkeerd uit!! Heerlijk dat jullie zon hebben. Kus

 • jan willemsen
  30 mei 2012 om 22:17

  Jan en Miny
  Leuk jullie te kunnen volgen,veel plezier. Liefs.

 • petra van Luyn
  31 mei 2012 om 09:04

  Hoi Nicole,
  En ik maar denken dat jullie op water en brood zitten.Dat ziet er gezellig uit.Zo te zien zijn jullie al aardig op weg.Ben zelf een week wezen varen met een zusje en dan zie je al die zeilers op de meren(niet te vergelijken met de zee)en dan besef je hoe heerlijk vrij je je voelt op het water.Begrijp dat jullie volop genieten.
  Lieve groetjes Petra

 • jan willemsen
  1 juni 2012 om 20:12

  Hoi,

  Deze bejaarden gaan niet naar de kanaaleilanden maar morgen met de caravan naar Zuid Duitsland, fietsen mee en kilometers maken. Groetjes Jan en Miny.